Πολιτική επιστροφών - Lazaris Distillery & Artisan Sweets

Πολιτική επιστροφών

Home » Πολιτική επιστροφών
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο +30 2661 0 48632 ή μέσω email στο [email protected]
  • το προϊόν θα πρέπει να είναι ασφαλώς συσκευασμένο προκείμενου να αποφευχθούν τυχόν φθορές.
  • το προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβετε και να μην έχει γίνει καμία περαιτέρω χρήση περαιτέρω της δοκιμής.
  • Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω των εταιριών: SPEEDEX Courier.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον διαπιστωθεί η εκάστοτε φθορά του προϊόντος. Σας ενημερώνουμε ότι εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε επιστροφή να επικοινωνήσετε πρώτα με την εταιρία μας για να μας ενημερώσετε πριν κάνετε την αποστολή σας στο email [email protected] η στο τηλέφωνο +30 2661 0 48632.

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

kum quat lazaris
safe payments

Ασφαλείς πληρωμές με κάρτα

free transport icon

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €30

phone orders icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 26610 33400

{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.